طرز تهیه انواع مختلف ترشی زیتون سبز خوشمزه

دستور تهیه “ترشی زیتون” خانگی خوشمزه
ترشی زیتون سبز یکی از ترشی های خوشمزه و سالم است که میتونید در کنار انواع غذا میل نمیاید. برای تهیه ترشی زیتون سبز بهتر است از زیتون بی هسته و تلخی گرفته شده استفاده کنید. فواید ترشی زیتون سبز بسیار زیاد است و تمام خواص مفید زیتون را در خود دارد.
از زیتون شور هم می توانید برای تهیه ترشی زیتون استفاده کنید فقط قبل از آن باید زیتون را روی پارچه پهن کنید تا خشک شود، وجود آب می تواند باعث کپک زدن ترشی شود.
در ادامه مقاله انواع طرز تهیه فواید ترشی زیتون سبز و فواید ترشی زیتون سبز را با شما در میان می گذاریم.
ترشی زیتون سبز و سیاه
مواد لازم ترشی زیتون سبز و سیاه
زیتون سبز و سیاه | نیم کیلو |
هویج | 2 عدد |
جوانه ماش | 200 گرم |
فلفل دلمه ای سه رنگ | 3 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن کنجد | نصف پیمانه |
سرکه | نصف پیمانه |
سبزیجات معطر خشک شامل شوید، نعنا و ریحان | 2قاشق غذاخوری |
آبلیمو | یک پیمانه |
روغن زیتون | یک پیمانه |

طرز تهیه ترشی زیتون سبز و سیاه
هویج را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.
جوانه ماش را بشویید و آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
هسته زیتون را گرفته و با روغن زیتون در کاسه ای بریزید. اگر از زیتون شور استفاده می کنید باید حتما روی پارچه پهن کنید تا خوب خشک شود.
فلفل دلمه را خرد کنید و همه مواد را به زیتون ها اضافه کنید و در یک شیشه تمیز و خشک بریزید یک ماه در یخچال بگذارید تا جا بیوفتد./ بیتوته