یک روش خوشمزه برای آبپز کردن ذرت

ذرت آبپز طعمدار میتواند برای میانوعده، تنقلات یا پیشغذا تهیه و سرو شود. در این دستورالعمل برای آبپز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز میشود.
گیاه ذرت حاوی فیبر زیاد، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامینهای گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد یا به صورت ساید بشقاب همراه با انواع غذا سرو میشود. اگر ذرت کمی طعمدار هم شود حتی بهتر است و غذا را هم خوشمزهتر میکند. در دستور امروز روش آبپز کردن ذرت با سیر و سبزیجات آموزش داده میشود. ذرت آبپز طعمدار حتی میتواند به عنوان میانوعده، تنقلات یا پیشغذا تهیه و سرو شود. در این دستورالعمل برای آبپز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز میشود.
مواد لازم برای بخارپز کردن ذرت ( ۶ نفر )
- آب چهار فنجان
- ذرت تازه شش عدد
- سیر شش حبه
- برگ تازه آویشن یکچهارم فنجان
- شیر یک فنجان
- کره پاستوریزه دو عدد (۱۰۰ گرمی)
- نمک به مقدار لازم
مراحل آبپز کردن ذرت با سیر و سبزیجات
مرحله اول
برای شروع، یک قابلمه متوسط بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
مرحله دوم
ذرتها را از وسط نصف کنید. سپس، حبههای سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم
سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنید. ذرتها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده میکنید، زمان پخت متفاوت است. بنابراین هر چند دقیقه یکبار به کمک چنگال ذرتها را چک کنید و پختن آنها مطمئن شوید.
مرحله چهارم
بعد از این که ذرتها پختند، آنها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.
اگر گیاهخوار هستید میتوانید از کره گیاهی به جای کره حیوانی استفاده کنید.
میتوانید از مقداری فلفل سیاه هم برای مزهدار کردن ذرت استفاده کنید./ کتاب کاله
انتهای پیام/