دسته‌بندی نشده

یک روش خوشمزه برای آب‌پز کردن ذرت

ذرت آب‌پز طعم‌دار می‌تواند برای میان‌وعده، تنقلات یا پیش‌غذا تهیه و سرو شود. در این دستورالعمل برای آب‌پز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز می‌شود.

گیاه ذرت حاوی فیبر زیاد، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین‌های گروه ب، آ و ث است. ذرت پخته در انواع سالاد یا به صورت ساید بشقاب همراه با انواع غذا سرو می‌شود. اگر ذرت کمی طعم‌دار هم شود حتی بهتر است و غذا را هم خوشمزه‌تر می‌کند. در دستور امروز روش آب‌پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات آموزش داده می‌شود. ذرت آب‌پز طعم‌دار حتی می‌تواند به عنوان میان‌وعده، تنقلات یا پیش‌غذا تهیه و سرو شود. در این دستورالعمل برای آب‌پز کردن ذرت از روشی به نام حمام کره استفاده شده است. در این روش پخت، ذرت در مخلوط آب، شیر و کره بخارپز می‌شود.

مواد لازم برای بخارپز کردن ذرت ( ۶ نفر )

  • آب چهار فنجان
  • ذرت تازه شش عدد
  • سیر شش حبه
  • برگ تازه آویشن یک‌چهارم فنجان
  • شیر یک فنجان
  • کره پاستوریزه دو عدد (۱۰۰ گرمی)
  • نمک به مقدار لازم

مراحل آب‌پز کردن ذرت با سیر و سبزیجات

مرحله اول

برای شروع، یک قابلمه متوسط بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.

مرحله دوم

ذرت‌ها را از وسط نصف کنید. سپس، حبه‌های سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به قابلمه اضافه کنید. ذرت‌ها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده می‌کنید، زمان پخت متفاوت است. بنابراین هر چند دقیقه یکبار به کمک چنگال ذرت‌ها را چک کنید و پختن آن‌ها مطمئن شوید.

مرحله چهارم

بعد از این که ذرت‌ها پختند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله سرو کنید.

اگر گیاهخوار هستید می‌توانید از کره گیاهی به جای کره حیوانی استفاده کنید.

می‌توانید از مقداری فلفل سیاه هم برای مزه‌دار کردن ذرت استفاده کنید./ کتاب کاله

 

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا